nieuws

Relevant legde 4,5 miljoen neer voor Bas-formules

Geen categorie

De curator van de gefailleerde Bas Group heeft de formules Dixons, MyCom en iCentre uiteindelijk voor 4,5 miljoen euro verkocht aan Relevant Holdings.

Dat schrijft curator Jan Padberg in zijn faillissementsverslag, bericht retailnews.nl. Bas Group ging een jaar geleden failliet. Relevant heeft dat bedrag betaald voor de inventaris, voorraden en intellectuele eigendommen van de drie winkelformules. In dat bedrag zit ook een onbekende boete, omdat het tijdelijk afhaakte als koper van de failliete winkelformules.

Van de oorspronkelijke 150 winkels exploiteert Relevant Holdings alleen nog de 24 vestigingen van iCentre. MyCom heeft Relevant Holding eind vorig jaar verkocht aan een voormalig franchisenemer en een commercieel manager. De nieuwe eigenaren van MyCom hebben zestien van de 41 winkels opengehouden. Relevant heeft de Dixon-winkels gesloten om door te gaan als webwinkel. (MvL)

Reageer op dit artikel