nieuws

NSI benoemt directeur Het Nieuwe Kantoor

Geen categorie

NSI heeft Remco Boelens (39) per 1 oktober benoemd tot directeur HNK. Daarnaast is per 1 september Mohammed Amlal (35) gestart als head of Asset Management kantoren.

Boelens is afkomstig van Regus en werkte eerder onder andere als directeur van Taat & de Regt en Verhaaf, beide dochteronderneming van de Jaarbeurs. Amlal komt van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waar hij sinds 2008 werkzaam is geweest. In zijn laatste rol als fundmanager was hij verantwoordelijk voor zowel het Achmea Dutch Health Care Property Fund als het Achmea Dutch Office Fund. Daarvoor heeft hij diverse rollen bij ING Real Estate vervuld.

Tot slot is Thijs Peek (35), reeds werkzaam bij NSI, per 1 september aangesteld als director Investments. Hij zal zich volledig focussen op de aan- en verkoop van zowel kantoren als winkels. Anne de Jong, cio van NSI, licht toe: ‘We gaan onverminderd door met het versterken van onze portefeuille door zowel aan-  als verkoop, terwijl we tegelijkertijd ons HNK-netwerk verder zullen uitbreiden. Ik ben bijzonder trots op de keuze van genoemde heren voor HNK/NSI en kijk met veel vertrouwen uit naar hun bijdrage aan het bereiken van onze doelstellingen.’

Reageer op dit artikel