nieuws

Nieuwe partner en projectmanagers bij PSVA

Geen categorie

Bregje Nagtzaam (38) is onlangs als partner toegetreden bij PSVA. Nagtzaam heeft ruime ervaring met vastgoed (her)ontwikkeling en -advies die zij bij Colliers International als director Asset Development, bij Hogeschool Rotterdam en bij Stevens van Dijck heeft opgedaan..

Het bureau, dat ontwikkelt, coördineert en adviseert in vastgoedprojecten, trok ook twee projectmanagers aan.

Wyke Oosthout (29) is per 1 augustus als projectmanager in dienst getreden bij PSVA. Zij heeft na afronding van haar masteropleiding Real Estate and Housing aan de Technisch Universiteit Delft bij Colliers International aan diverse grote binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten gewerkt. Bij PSVA zal zij zich als projectmanager richten op diverse hotel- en commerciële vastgoedontwikkelingen in Amsterdam en Den Haag.

Remco Duin (46) is per 1 september als senior projectmanager in dienst getreden bij PSVA. Hij heeft zeer ruime ervaring met gebieds- en projectontwikkeling opgedaan bij onder andere Hurks en Heijmans. Duin zal voor PSVA de komende periode werken aan de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Kloostervelden op het voormalige instellingsterrein van Kempenhaeghe in Sterksel. 

Reageer op dit artikel