nieuws

Marion Timmermans hoofd vastgoed Rotterdam

Geen categorie

De gemeente Rotterdam krijgt een nieuw hoofd Vastgoed in de persoon van Marion Timmermans. Zij maakt de overstap van het Rijksvastgoedbedrijf naar de afdeling Vastgoed van de gemeente Rotterdam

De afdeling Vastgoed is onderdeel van het cluster Stadsontwikkeling van de gemeente. De afdeling beheert en exploiteert de grootste gemeentelijke vastgoedportefeuille van Nederland met een kleine 3.000 objecten. Timmermans begint op 1 november in Rotterdam.

Momenteel is zij hoofd Portefeuillemanagement bij het Rijksvastgoedbedrijf. In die functie is zij verantwoordelijk voor het beheer van de vastgoedportefeuille van het Rijk. Het Rijksvastgoedbedrijf is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Eerder werkte Timmermans in verschillende functies voor de ministeries van VROM en Financiën.

Reageer op dit artikel