nieuws

L´Etoile Properties breidt Nederlandse directie uit

Geen categorie

Peter Klinge en Floris van Maanen zijn per 1 september 2016 toegetreden tot de Nederlandse directie van de Franse vastgoedadviseur en vermogensbeheerder L´Etoile Properties.

Hiermee breidt L’Etoile Properties zijn team in Nederland verder uit als gevolg van recente adviesopdrachten voor de kopers van De Rotterdam en Las Palmas in Rotterdam en De Monarch in Den Haag. Klinge en Van Maanen zijn ook aandeelhouders en de Nederlandse partner geworden van het Franse bedrijf.

Klinge en Van Maanen waren tot voorkort actief met KVM Group. Ze zullen hun huidige activiteiten inbrengen in L´Etoile Properties. Met deze versterking zegt de Nederlandse tak met investeerders nieuwe acquisities in Nederland te zullen doen. Het Franse bedrijf dat in 1990 is opgericht beheert een vastgoedportefeuille van ongeveer 3 miljard euro. L’Etoile Properties Netherlands werd twee jaar geleden opgericht. 

Reageer op dit artikel