nieuws

Lanting maakt overstap naar Colliers

Geen categorie

Colliers International heeft Chris Lanting MRICS RM RT aangetrokken en benoemd tot associate director Retail Netherlands.

Per 1 september is Lanting werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam in het retailteam, onder leiding van Etienne van Unen. Lanting (39) zal zich binnen het retailteam van Colliers bezig houden met de aan- en verhuur en aan- en verkoop van winkelvastgoed op A1-locaties in de grotere Nederlandse binnensteden en PDV/GDV-concentraties.     

Hij is afkomstig van Dynamis-partner Strijbosch Thunnissen Makelaars in Arnhem, waar hij acht jaar als bedrijfsmakelaar, taxateur bedrijfsmatig vastgoed en als winkelmakelaar heeft gewerkt. In 2010 heeft hij een zelfstandige afdeling winkelmakelaardij opgezet en uitgebouwd tot marktleider in de regio Arnhem. Daarnaast was Lanting vanaf 2010 de auteur van het jaarlijkse winkelonderzoeksrapport Retailscan Arnhem.

Reageer op dit artikel