nieuws

Knauff nieuwe acquisitiedirecteur Vesteda

Geen categorie

Vesteda heeft Pieter Knauff benoemd tot director Acquisitions. Hij is hiermee verantwoordelijk voor de realisatie van Vesteda’s portefeuillestrategie bij de (ver)koop van woningcomplexen en -portefeuilles.

Knauff nieuwe acquisitiedirecteur Vesteda

Knauff volgt Nico Mol op, die zich binnen Acquisitions volledig gaat richten op externe relaties en lopende projectontwikkelingen. Sinds 1 januari 2015 versterkte Pieter Knauff het acquisitieteam van Vesteda al in de rol van senior acquisiteur. Voor die tijd was hij geruime tijd werkzaam bij Van Herk Groep, waar hij in de laatste twee jaar als chief investment officer verantwoordelijk was voor directe vastgoedinvesteringsprojecten. Knauff startte zijn loopbaan bij zakenbank Kempen & Co.

Gertjan van der Baan, ceo Vesteda: ‘Het belang van Acquisitions binnen Vesteda is in de laatste jaren enorm toegenomen. Vesteda heeft geen eigen ontwikkeltak meer en is voor de realisatie van nieuwe projecten afhankelijk van externe partijen. Om die reden is in de afgelopen jaren onder leiding van Nico Mol met succes verzwaring en meer focus op Acquisitions aangebracht. Er staat een enthousiast en kundig team dat de acquisitiepijplijn in de afgelopen twee jaar met aantrekkelijke projecten heeft gevuld. Ik heb er vertrouwen in dat de afdeling Acquisitions onder leiding van Pieter Knauff deze positieve weg zal voortzetten.’

Reageer op dit artikel