nieuws

Huurders voor Van Bylandt Huis

Geen categorie

Nexus Real Estate heeft per 1 september 2016 twee nieuwe huurders gevonden voor het kantoorgebouw aan Benoordenhoutseweg 46 in Den Haag. SWAP Support en NightBalance huren voor een langjarige periode in totaal 1.200 m2 kantoorruimte met archief in het gerenoveerde Van Bylandt Huis.

Het Van Bylandt Huis kwam met het vertrek van de voormalige huurder, het Rijksvastgoedbedrijf, in juni 2013 volledig leeg te staan. Na een renovatie van het gebouw, de algemene ruimten en de kantoorruimte, is het gebouw succesvol in de markt gezet als hoogwaardig monumentaal bedrijfsverzamelgebouw. Sindsdien hebben zich diverse nieuwe huurders gevestigd in het Van Bylandt Huis, zoals Pink and Nelson, KNCV, Itera en ZuivelNL. Met de nieuwe verhuur is het Van Bylandt Huis in 2,5 jaar tijd bijna geheel verhuurd.

Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde, OGON Nederland. Nexus werd geadviseerd door COG Bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

 

Reageer op dit artikel