nieuws

Grafisch Lyceum Utrecht huurt van Mitros

Geen categorie

Woningcorporatie Mitros heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met het Grafisch Lyceum Utrecht voor het kantoorgebouw aan Koningin Wilhelminalaan 7-9 in Utrecht.

Het Grafisch Lyceum Utrecht gaat het gehele bouwdeel C van 2.600 m2 kantoorruimte in gebruik nemen. Mitros is met zijn hoofdkantoor gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan en zocht een langjarige invulling voor het naastgelegen bouwdeel C. In samenwerking met het Grafisch Lyceum Utrecht heeft Mitros het kantoorgebouw grootschalig gerenoveerd om het volledig te laten aansluiten bij de wensen van het Grafisch Lyceum Utrecht. Met de komst van deze nieuwe huurder heeft Mitros de juiste partner gevonden voor hun gewenste maatschappelijke invulling van het complex. Het Grafisch Lyceum was op zoek naar een nieuwe locatie als uitbreiding van hun hoofdlocatie aan de Vondellaan. 
Het Grafisch Lyceum werd bij deze transactie begeleid door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. Mitros werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel