nieuws

Cairn Real Estate benoemt ontwikkelingsdirecteur

Geen categorie

Gyula Öry is per 1 september benoemd tot director Development van asset- en investment manager Cairn Real Estate.

Öry zal zich in deze functie voornamelijk bezig houden met het (her)ontwikkelen van vastgoed binnen de verschillende portefeuilles van Cairn Real Estate. De uitbreiding van het team volgt uit de strategie van Cairn Real Estate om zich meer te richten op waardecreatie middels (her)ontwikkeling van projecten.

Hij was eerder zeven jaar werkzaam voor de gemeente Amsterdam in verschillende functies binnen het Ontwikkelingsbedrijf en als kantorenloods bij Grond en Ontwikkeling. Daarvoor werkte Öry als projectontwikkelaar bij projectontwikkelingsorganisatie Celestian en de internationale bouwgroep BAM.

Reageer op dit artikel