nieuws

Broeke vertrekt bij Centrum Projecten

Geen categorie

Medeoprichter Peter Broeke van Centrum Projecten gaat na bijna tien jaar voor zichzelf beginnen. Daarmee is Marco van der Schoor vanaf deze zomer enig aandeelhouder van Centrum Projecten.

Dat zijn de twee na goed overleg overeengekomen. Centrum Projecten heeft de afgelopen tien jaar naar eigen zeggen een prominente positie in de herontwikkeling van winkelcentra ingenomen. Zo zijn onder meer projecten in Spijkenisse (Waterland), Leiden (Wagnerplein), Dordrecht (Lindershuis), Arnhem (Pathé, in samenwerking met Epicurus), Gouda (H&M) en Vlaardingen (Veerplein) opgeleverd.

Momenteel wordt gewerkt aan centrumprojecten in Hilversum (Hilvertshof), Spijkenisse (Sterrenhof), Utrecht (Jaarbeurs complexontwikkeling), Gouda (Goverwelle) en Rosmalen (Molenhoekpassage). De laatste twee projecten worden aangestuurd in samenwerking met P. Broeke Ontwikkeling. Centrum Projecten gaat zich in de komende maanden versterken en verbreden en blijft gericht op de (her)ontwikkeling van winkelcomplexen en winkelcentra in wijken en steden.

Reageer op dit artikel