nieuws

Acht nieuwe mensen bij DTZ Zadelhoff

Geen categorie

DTZ Zadelhoff heeft versterking gekregen van acht nieuwe mensen op diverse afdelingen in de organisatie. Ook hebben twee wijzigingen plaatsgevonden in het online verkoopteam en het landelijke logistics team.

Aart Knop (1985) is begonnen als vastgoedadviseur op de afdeling Valuation Advisory Services in Amsterdam. Na zijn studie Vastgoed en Makelaardij in Groningen startte hij zijn carrière bij ABC Vastgoeddiensten, waar hij zes jaar heeft gewerkt als taxateur in de regio Arnhem. Knop is register-taxateur sinds 2014.    

Bart de Kock (1968) start per 1 september als senior herbouwwaardetaxateur op de afdeling Valuation Advisory Services in Amsterdam. Hij heeft zeventien jaar ervaring als taxateur bij Van Ameyde Waarderingen (voorheen Benjamins & Benjamins) en heeft zich gespecialiseerd in taxatie van herbouwwaarden en inventarissen.    

Valerie van Maarschalkerwaart (1992) is gestart als trainee op de afdeling Valuation Advisory Services in Amsterdam. Zij heeft recent de studie Economics afgerond aan de VU in Amsterdam.

Koen Janssen (1991) is begonnen als trainee bij de afdeling Retail Services in Utrecht. Janssen heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zijn scriptie heeft hij geschreven voor de retailafdeling van vastgoedmaatschappij NSI.     

Ellen Lemmens (1987) is gestart als grafisch vormgever op de afdeling Marketing & Communications. Hiervoor werkte zij voor uiteenlopende opdrachtgevers aan bureauzijde, waaronder het bureau MindXposure.    

Wyko Vink (1992) versterkt als commercieel medewerker het Agency team in Groningen. Vink studeerde Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen.   

Marije Wientjes (1993) is begonnen als trainee bij de afdeling Valuation Advisory Services in Arnhem. Wientjes  heeft net haar diploma Vastgoed & Makelaardij in Enschede behaald. Haar afstudeeronderzoek deed zij bij Stichting VSW. 

Esther Mertens (1993) gaat in Eindhoven aan de slag als trainee bij de afdeling Valuation Advisory Services. Zij heeft haar studie Vastgoed & Makelaardij behaald in Eindhoven en heeft een inleiding Vastgoedkunde in deeltijd gedaan aan de ASRE. Haar afstudeerstage heeft zij gelopen bij VALIRE vastgoed waarbij ze onderzoek deed naar kansrijke gebouwen voor herbestemming.

Ook hebben twee wijzigingen plaatsgevonden in het online verkoopteam en het landelijke logistics team. Richard Kuiper (1986) is overgestapt van de afdeling Valuation Advisory Services naar de afdeling Special Products om het snel groeiende online verkoopteam te versterken. Kuiper is sinds 2011 in dienst bij DTZ Zadelhoff. Menno van Boxtel (1978) is benoemd tot head of Logistics. Van Boxtel  maakt al enkele jaren deel uit van het landelijk opererende logistics-team met zes medewerkers, die hij gaat aansturen. Hij is sinds 2004 in dienst bij DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel