nieuws

Van Omme & De Groot nieuw Neprom-lid

Geen categorie

Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers heeft zich aangemeld als nieuw lid van de Neprom, vereniging van projectontwikkelaars.

Van Omme & De Groot is een middelgrote, ontwikkelende bouwer met ruim honderd personeelsleden, die mede door prijsvragen te winnen en grondposities te verwerven aan een serie ambitieuze projecten werkt. Van Omme & De Groot werkt als ontwikkelaar aan diverse woningbouwprojecten in Rotterdam, Aalsmeer, Amersfoort, Zeist en Groningen en een utiliteitsproject in Rotterdam-Waalhaven.

De ontwikkeling en realisatie van het Centrumplan Newport in Rotterdam-Nesselande van Van Omme & de Groot in samenwerking met Multi, AM en Lithos Bouw, is in 2011 bekroond met de Nepromprijs voor locatieontwikkeling.

Reageer op dit artikel