nieuws

Ronald Koemans naar Cushman & Wakefield

Geen categorie

Ronald Koemans MRICS RT RMT (33) is per 1 augustus 2016 benoemd tot Senior Offices Consultant in het Capital Markets team van Cuhman & Wakefield.

Ronald Koemans naar Cushman & Wakefield

Koemans is Register Taxateur (RT RMT) en RICS-member. De afgelopen twee jaar werkte hij bij Colliers International, eerst als taxateur en later als Consultant Capital Markets. Daarvoor werkte hij 10 jaar bij Basis Bedrijfshuisvesting in Leiden als adviseur in commercieel vastgoed. Bij Cushman & Wakefield richt Koemans zich op de aan- en verkoopbegeleiding van kantoren en kantorenportefeuilles voor vastgoedbeleggers en –eigenaren.

Verder meldt Cushman & Wakefield dat Hugo Franck, Jurjen van der Broek, Ronald van der Zalm en Roel de Both zijn benoemd tot associate.

 

Reageer op dit artikel