nieuws

NSI-aandeelhouders akkoord met benoeming Stahli

Geen categorie

Bernd Stahli is definitief benoemd tot algemeen directeur (ceo) voor een periode van vier jaar vanaf 1 september. Dat is op 25 augustus besloten tijdens de bijzondere aandeelhoudersvergadering (bava) van NSI.

NSI-aandeelhouders akkoord met benoeming Stahli

Stahli (45) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de kapitaal- en investeringsmarkt van de vastgoedsector. Hij heeft verschillende posities bekleed bij (internationale) financiële instellingen, het meest recent bij zakenbank Kempen & Co waar hij vanaf 2013 managing director Securities – European Real Estate was. Voorheen werkte Stahli onder meer als head of European Property Securities Research bij Bank of America Merrill Lynch in Londen.

Door deze achtergrond combineert hij diepgaande kennis van alle relevante facetten rondom internationaal (beursgenoteerd) vastgoed met een breed netwerk in de kapitaalmarkt, aldus NSI. Verder heeft de bava het voorstel tot aanpassing van het beloningsbeleid voor leden van de directie aangenomen.

Reageer op dit artikel