nieuws

Nieuwe werknemers en rolwisseling bij JLL

Geen categorie

Per 1 augustus s Bart van der Meer gestart als adviseur binnen het Retailteam van internationaal vastgoedadviseur JLL.

Van der Meer heeft de afgelopen vier jaar gewerkt bij Retail Property Management als vastgoedmanager waar hij verantwoordelijk was voor projecten op het gebied van huurprijsvoorzieningen. Per 15 augustus zal JLL’s Retail team ook versterkt worden door Richard Hut als junior adviseur. Hij maakt hiermee de overstap van de woningmakelaardij naar het commercieel vastgoed.

Rogier van Weeghel versterkt per 1 augustus het Agency Offices Amsterdam-team als adviseur. Van Weeghel heeft hiervoor ervaring opgedaan als projectmanager bij Hallvard Projectontwikkeling en als vastgoedadviseur bij CBRE in Utrecht en bij DTZ in Amsterdam.

Naast deze nieuwe werknemers is Gerda Stelpstra per 1 augustus aangesteld als junior workplace consultant binnen de tak Project & Development Services van JLL. Zij heeft al ruim twee jaar gewerkt binnen JLL als team assistant Tenant Representation, maar heeft met haar master Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam volgens JLL ‘alle potentie om door te groeien binnen de organisatie’.

Reageer op dit artikel