nieuws

Multi Turkije krijgt nieuw management

Geen categorie

Multi Turkey heeft nieuwe bestuurders benoemd na de integratie van de eigen organisatie met Qubicon Real Estate Investment.

Multi Turkije krijgt nieuw management

Kemal Kaya is benoemd tot chairman of the board van Multi Turkey. Hij werkte eerder als CEO van Yapi Kredi Bank en is senior adviseur bij Blackstone. Kaya vervangt algemeen directeur Jonathan Lurie van Blackstone, die commissaris blijft bij Multi Corporation.

Patrick van Dooyeweert behoudt zijn functie van algemeen directeur Multi Turkey. Hij was eerder managing partner van Qubicon en daarvoor algemeen directeur Redevco Turkije.

Michiel Wolters is benoemd tot financieel directeur van Multi Turkey. Hij stapt over van Hertel, waar hij tot voor kort financieel directeur voor het Midden-Oosten was. Hij vervangt Steven Poelman, die is teruggekeerd naar Amsterdam als cfo bij Multi Corporation.

De winkelcentra van Multi Turkey beslaan 925,000 m2 met 2,100 huurders en 160 miljoen bezoekers per jaar. De grootste centra zijn Forum İstanbul en Marmara Forum in Istanbul en Gordion en Forum Ankara Outlet in Ankara. (JvB)

Reageer op dit artikel