nieuws

Meer vraag naar kantoren Amsterdam na Brexit

Geen categorie

Kantoorruimtebemiddelaar Flexas.nl en flexoffice-formule WeWork zien sinds het Brexit-referendum het aantal aanvragen door internationale organisaties uit Engeland stijgen. De interesse vanuit het VK is met ruim 600 procent gestegen.

Meer vraag naar kantoren Amsterdam na Brexit
WeWork Seattle

De kantoorruimtebemiddelaar heeft sinds Brexit al verschillende internationale bedrijven geholpen bij het vinden van een kantoor in Amsterdam. Veel van deze bedrijven zijn ondergebracht bij WeWork in Amsterdam.

Bedrijven verlaten Londen niet op stel en sprong. De verwachting is dat grote bedrijven minimaal vijf tot tien jaar nodig hebben voor een verhuizing door langlopende huurovereenkomsten en een aanzienlijke aantallen werknemers. Op dit moment zijn het vooral kleinere en meer flexibele organisaties zijn die snel na Brexit hun kans zien om te verhuizen naar Amsterdam. (JvB)

Reageer op dit artikel