nieuws

Marc Nelen van Blauwhoed naar Stevast

Geen categorie

Marc Nelen treedt per 1 september in dienst als ontwikkelingsmanager bij Stevast Baas & Groen. Hij is afkomstig van woningontwikkelaar Blauwhoed.

In de rol van ontwikkelingsmanager is Nelen (52)  verantwoordelijk voor de initiatief-, ontwerp- en contractfase van de woningbouwontwikkelingen. Tot voor kort was hij werkzaam bij Blauwhoed als senior ontwikkelingsmanager. Daarvoor bekleedde hij een gelijke functie bij Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling West.

Nelen is tevens medeoprichter en bestuurslid van Vastgoedsociëteit Haaglanden. Stevast Baas & Groen is een zelfstandige, risicodragende projectontwikkelaar. De gerealiseerde projecten omvatten enkele woningen, gebouwen met maatschappelijke en commerciële functies tot complete gebiedsontwikkelingen. 

Reageer op dit artikel