nieuws

Line up Den Haag Vastgoed bekend

Geen categorie

Op 13 oktober organiseert Spryg Real Estate Academy het congres Den Haag Vastgoed. Partijen bespreken in de Caballero Fabriek in de Binckhorst onder meer de ontwikkelingen op de woningmarkt en de transformatie van de Binckhorst en Laakhaven-West.

Line up Den Haag Vastgoed bekend

Onder leiding van dagvoorzitter Dick Gort (ceo ASR Vastgoed Vermogensbeheer) delen de gemeente Den Haag en marktpartijen strategische marktinformatie over de actuele vastgoedontwikkelingen in Den Haag. Partijen nemen ook de diversificatie van de Haagse kantorenmarkt en de economische kansen die The Hague Security Delta biedt, onder de loep.

Sprekers zijn wethouders Boudewijn Revis en Ingrid van Engelshoven, Pieter Zwart (FGH Bank), Tom Weghorst (KOW Concepts, Design & Development), Erik Pasveer (gemeente Den Haag), Roel Lamb (CBRE), Rein Rambaldo (founder Mama Kelly), Joris den Bruinen (The Hague Security Delta), Edwin Jansen (NU projectontwikkeling) en Patrick Joosen (BPD). (MvL)

Reageer op dit artikel