nieuws

Erik Bosman partner Beumer Makelaardij

Geen categorie

Erik Bosman is per 1 augustus formeel tot de directie van Beumer Makelaardij toegetreden. Samen met Arjan Embrechts zalhij leiding geven aan de activiteiten van de bestaande bouw vestigingen van Beumer Garantiemakelaars, Waltmann Makelaars en NKM Van Gool Makelaardij.

Erik Bosman partner Beumer Makelaardij

Bosman is sinds 2008 werkzaam als makelaar en sinds 2012 verbonden aan Beumer Garantiemakelaars. Binnen Beumer Garantiemakelaars zal hij verantwoordelijk worden voor het operationeel management en de verdere groei en professionalisering met een accent op de zakelijke markt.
 Bosman was eerder makelaar en vestigingsmanager bij Vakantie Makelaar met diverse labels. Hij begon zijn carrière acht jaar geleden na een studie makelaardij aan de Hanze Hogeschool Groningen.

Reageer op dit artikel