nieuws

D.W. Investments koopt oude TNO-locatie

Geen categorie

ETV Groep Exploitatie- en Ontwikkelingsmaatschappij heeft de voormalige TNO-locatie in Apeldoorn overgedragen aan D.W. Investments in Tilburg. Hiermee wordt 6.000 m2 kantoorruimte en 64.000 m2 bedrijfsruimte uit de markt gehaald. Op de locatie, Ugchelen Buiten genaamd, komen 275 woningen, waarvoor het bestemmingsplan is gewijzigd.

Oorspronkelijk dacht ETV aan het ontwikkelen van een kantorenpark. De sterk gegroeide woningmarkt heeft er toe geleid ‘dat het project niet langer aansluit op haar doelstellingen’, aldus directeur Paul van Sliedrecht van ETV. DW Investments gaat voor de realisatie van de plannen, die ook zijn overgenomen van ETV, een samenwerking aan met Nikkels Bouwbedrijf In Twello. De voormalige TNO-gebouwen worden dit najaar gesloopt.

Bij de transactie waren JLL en notariskantoor Houthoff Buruma betrokken als adviseur.

 

Reageer op dit artikel