nieuws

Consmema naar bedrijvenpark H20

Geen categorie

Consmema heeft 20.000 m2 grond gekocht op bedrijvenpark H20. Consmema komt op een zichtlocatie langs de A28 bij knooppunt Hattemerbroek.

Bij Consmema werken momenteel 45 medewerkers. Het bedrijf is in 1924 opgericht in Hattem en daar nog steeds gevestigd. Consmema vormt nu samen met KTB, en ROTHI de The Machinery Group. Consmema is toeleverancier van hoogwaardige producten en oplossingen in staal, aluminium en RVS. KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Van stand-alone opstellingen tot volledig geautomatiseerde productielijnen en installaties. ROTHI is als machinefabriek, gespecialiseerd in machinale verspaning, onderhoud en reparatie, revisie en klein constructiewerk.

Consmema is het zevende bedrijf dat zich vestigt op het bedrijvenpark, na BBQ Slagerij Van Guilik, vissenspecialist Ma Koi, accountants en fiscalisten Veltkamp en Pol, Dispo Medical medische producten en diensten, Muziekbedrijf Souman en haardenproducent Het Warme Huys. De aanvraag voor de omgevingsvergunning voor het nieuwe bedrijfspand is ingediend. Naar verwachting wordt eind 2016 gestart met de bouw en is de nieuwbouw medio 2017 gereed. Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare, langs de snelwegen A28 en de A50.

Reageer op dit artikel