nieuws

Cofinimmo verwerft Brusselse kantoorpanden

Geen categorie

Cofinimmo heeft de aandelen gekocht van vier vastgoedvennnootschappen, elk eigenaar van een kantoorgebouw in Brussel. De totale investeringswaarde bedraagt 57,9 miljoen euro.

Dit meldt het Belgische vastgoedfonds, dat belegt in kantoren en zorgvastgoed. De vastgoedportefeuille, die een totale bovengrondse oppervlakte van 22.959 m² vertegenwoordigt, bestaat uit drie gebouwen in het hart van de Brusselse Europese wijk en een vierde gebouw elders in Brussel.

De gemiddelde bezettingsgraad van deze portefeuille bedraagt 88 procent. De gemiddelde gewogen resterende looptijd van de huurovereenkomsten is 3,3 jaar tot aan de eerste opzegmogelijkheid door de huurder en 5,8 jaar tot aan het einde van de huurovereenkomsten. Alle vier gebouwen worden door meerdere huurders bezet.

Reageer op dit artikel