nieuws

Buck breidt uit naar Azië

Geen categorie

Buck Consultants International (BCI) opent kantoren in Singapore en Shanghai. Het adviesbureau wil daarmee inspelen op de interesse van Europese en Amerikaanse partijen in de regio.

In Singapore gaat Sui Leng Khoo het Asia Pacific-kantoor leiden en Jeff Wang vertegenwoordigt BCI in Shanghai. Eerder dit jaar opende Buck Consultants International ook al een vestiging in het Amerikaanse Atlanta. BCI heeft verder vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Londen, Frankfurt en Parijs.

‘Azië is nog steeds de snelst groeiende economische regio in de wereld. Niet alleen China, met nog steeds 6 procent groei per jaar, maar ook Zuidoost-Azië met opkomende economieën als Maleisië, Filipijnen en Thailand. Veel van onze Amerikaanse en Europese opdrachtgevers willen inspelen op die groeikansen. De afgelopen jaren is onze Azië-omzet dan ook behoorlijk gegroeid en dat maakt de opening van deze kantoren ook logisch’, zegt René Buck, directeur Buck Consultants International. 

Reageer op dit artikel