nieuws

Bristol zoekt ‘tientallen’ nieuwe winkels

Geen categorie

Terwijl andere ketens hun winkelbestand inkrimpen, wil Bristol juist tientallen nieuwe winkels openen in Nederland en België. Dat zegt eigenaar Euro Shoe Group tegen RTL-Z.

Bristol zoekt ‘tientallen’ nieuwe winkels

Discountformule Bristol verkoopt mode, schoenen en sportartikelen. Het familiebedrijf heeft al enkele honderden winkels in de lage landen. Sinds de faillissementen van vele branchegenoten zoals Schoenenreus, Aktiesport en Scapino is het flink drukker in de bestaande winkels geworden. Om die reden wil de keten fors (‘zeker tientallen winkels’) uitbreiden, zonder een exact aantal te noemen. Ook heeft Bristol dit jaar een nieuw winkelconcept gelanceerd. Mede hierdoor verwacht de discounter een omzetgroei van 15 tot 20 procent. 

Reageer op dit artikel