nieuws

Altera revitaliseert Toolenburg in Hoofddorp

Geen categorie

Altera Vastgoed is begonnen met de revitalisatie van winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. Het centrum krijgt onder meer nieuwe entreepartijen, een betere routing en een centraal plein.

Albert Heijn en Dirk van de Broek worden vergroot. Diverse ondernemers vernieuwen hun winkel. Door de verbouwing wordt het winkelcentrum uitgebreid met 500 m2 naar 8.200 m2. Planning is dat de revitalisatie voor de feestdagen gereed is. Nieuwe huurders zijn o.a. Kruidvat, Gall & Gall en Etos. Op de eerste verdieping is, in de voormalige bibliotheekruimte, 500 m2 verhuurd aan Zonnestudio La Costa. Hiermee is het winkelcentrum nagenoeg volledig verhuurd. Gedurende de verbouwingswerkzaamheden worden enkele winkels verplaatst binnen het centrum. 

Colliers International begeleidt namens Altera Vastgoed de verbouwingswerkzaamheden. De verhuur wordt verzorgd door JLL.

Reageer op dit artikel