nieuws

Zes benoemingen bij DTZ Zadelhof

Geen categorie

Bij DTZ Zadelhof vonden zes benoemingen plaats.

Stefan Visscher (1974) is begonnen als senior accountmanager op de afdeling Property Management. Hij werkte bij WPM Groep (tegenwoordig Colliers International) als hoofd accountmanagement bij de business unit kantoormanagement. Zijn laatste rol was die van commercieel manager bij SGS Search, waar hij zich onder meer richtte op key accounts vastgoed.

Alwin Driessen (1972) start begint in  augustus als senior taxateur in Amsterdam. Zijn loopbaan startte hij als makelaar in bedrijfsonroerend goed. Hij heeft onder andere gewerkt bij Schoeman Bedrijfshuisvesting en Leck Makelaardij. Bij laatstgenoemde was hij eigenaar/directeur. De laatste drie jaar werkte hij als allround taxateur bij de Belastingdienst. 

Yan Wu (1977) is gestart als senior accountadministrateur op de afdeling Retail Services van Property Management. Na haar studie accountancy heeft ze bij diverse werkgevers gewerkt als assistent accountant. Bij DTZ Zadelhoff wordt zij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een aantal recent in opdracht gekomen retailportefeuilles. 

Niels van der Giessen (1991) is de nieuwe trainee op de afdeling Capital Markets. In 2014 rondde hij zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij af in Rotterdam. Hij is gestart bij Waltmann Makelaars als kandidaat makelaar wonen, en begin 2015 maakte hij binnen die organisatie de overstap naar bedrijfsonroerend goed. 

Jard Rakers (1989) gaat bij DTZ Zadelhoff aan de slag als trainee in Enschede op de afdeling Agency bedrijfsruimte. Sinds februari 2016 werkt hij als stagiair op deze afdeling aan zijn afstudeeropdracht voor de studie Vastgoed & Makelaardij in Enschede, die binnenkort wordt afgerond.

Steven Bakker (1988) gaat aan de slag als taxatietrainee in het team Development & Public Sector in Amsterdam. Hij heeft in 2015 zijn studie Real Estate Management in Rotterdam afgerond met een specialisatie in projectontwikkeling.

Reageer op dit artikel