nieuws

‘We zitten in een wonderlijk monetair experiment’

Geen categorie

Wat staat Nederland te wachten als de rente gaat stijgen? En hoe komen we aan meer betaalbare huurwoningen in het middensegment? Het Vastgoedmarkt Executive Expert-panel denkt niet alleen in termen van winst of verlies, maar maakt zich ook zorgen over mogelijke ontwrichting van onze samenleving.

‘We zitten in een wonderlijk monetair experiment’

Het Vastgoedmarkt Executive Expert-panel kwam op 13 juni 2016 voor de tweede keer bijeen in HNK Hoofddorp. Aan tafel zaten Paul Oremus (CBRE Global Investors), Jaap van Rhijn (Colliers International), Rutger Schuur (ABN Amro) en Roel Vollebregt (BAM). Het gesprek werd geleid door Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

> Download hier het volledige verslag van het expert-panel (pdf)

> Of lees het artikel online (alleen voor abonnees)

Het Vastgoedmarkt Executive Expert-panel komt vier keer per jaar bijeen om actuele ontwikkelingen in de vastgoedsector te bespreken en van commentaar te voorzien. Het panel telt uit acht financiers, beleggers, ontwikkelaars en adviseurs, die ieder tweemaal aan tafel zitten. Naast de deelnemers aan deze sessie bestaat het panel van experts in 2016 uit Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield), Maarten van Duijn (Heijmans), Peter Göbel (ING Real Estate Nederland) en Henk Jagersma (Syntrus Achmea Real Estate & Finance). De experts spreken elkaar telkens in HNK Hoofddorp.

Het verslag verschijnt in de Vastgoedmarkt-editie van juli, die op donderdag 7 juli bij abonnees op de mat ligt.

Reageer op dit artikel