nieuws

Vastgoedmarkt inventariseert plannen retailmarkt

Geen categorie

Vastgoedmarkt inventariseert de plannen voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie van winkelcentra en grootschalige en perifere detailhandelsvestigingen groter dan 2.000 vierkante meter in Nederland.

Vastgoedmarkt inventariseert plannen retailmarkt

Ook winkelprojecten in aanbouw en winkelprojecten die na november 2014 zijn opgeleverd, brengt Vastgoedmarkt in kaart. Vastgoedmarkt Research inventariseert de plannen voor winkels van Nederlandse gemeenten, ontwikkelaars en ontwikkelende beleggers/bouwers (zowel privaat als institutioneel). Winkelplannen kunnen tot uiterlijk 30 september 2016 via een online formulier worden gemeld.

De resultaten van dit onderzoek worden gepubliceerd in de thema-editie Winkels van Vastgoedmarkt die verschijnt in november 2016. Vastgoedmarkt publiceert al sinds 1984 elk najaar een overzicht van plannen voor winkelvoorzieningen in Nederland. Meer informatie geeft onderzoekscoördinator Peter Hanff van Vastgoedmarkt, email: p.hanff@vastgoedmarkt.nl.

Reageer op dit artikel