nieuws

Tanger Markt opent tiende winkel

Geen categorie

Op 11 juli 2016 heeft Tanger Markt een winkel van circa 1.000 m2 groot en gelegen aan Albert Camuslaan 114 te Amsterdam Zuid (Venserpolder) geopend. Voor Tanger Markt is dit haar tiende winkel.

Verhuurder woningcorporatie Eigen Haard is blij met de komst van de Tanger Markt. Deze geeft de buurt een extra impuls; in de directe nabijheid is geen levensmiddelenmarkt en de winkel zorgt voor meer levendigheid, wat weer zal leiden tot meer bedrijvigheid en een prettigere en veiligere wijk.

Tanger Markt heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten, die zij direct importeert uit onder andere Marokko, Turkije, Suriname en Azië . Doelstelling van Tanger is om binnen vijf jaar in alle grote steden, in Nederland en België, een vestiging te openen. Tanger heeft momenteel winkels in Almere, Amsterdam (2), Den Haag, Eindhoven, Rotterdam (3), Zaandam en Antwerpen. Eind 2016 zal Tanger haar elfde winkel openen.

Tanger Markt werd geadviseerd door Theo Wit Retail Vastgoed. 

Reageer op dit artikel