nieuws

Student Hotel opent in Groningen

Geen categorie

The Student Hotel groep opent in het weekend van 9 juli 2016 de deuren van zijn nieuwste vestiging in Groningen, de eerste buiten de Randstad.

Het complex telt 365 kamers en staat in het Ebbingekwartier, tussen het stadscentrum en de campus van het Universitair Medisch Centrum. The Student Hotel Groningen beschikt over vier verschillende Classrooms, elk met een eigen karakter. Met afmetingen tussen de 35 en 45 m2 zijn deze rooms geschikt voor (bestuurs)vergaderingen en presentaties met gezelschappen van 4 tot 40 personen. Door het creatieve maar tegelijk ook corporate karakter zijn de Classrooms zowel aantrekkelijk voor een out-of-the-box brainstormsessie als voor een formele meeting. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, zijn de rooms flexibel te combineren tot een oppervlakte van 86 m2.
The Student Hotel grenst aan café-restaurant The Pool; het food & beverage merk van The Student Hotel, open voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. 

Het complex is 14.000 m2 groot. De investering bedroeg 26 miljoen euro.

Reageer op dit artikel