nieuws

Storende fout paginanummers juli-editie

Geen categorie

In de op 7 juli verschenen editie van het maandblad Vastgoedmarkt is door een technische vergissing een storende fout geslopen in de nummering van de pagina’s. De digitale editie is hierdoor niet getroffen.

Storende fout paginanummers juli-editie

Lezers nemen doorgaans het financieel katern uit het hart van het blad en leggen dit achter het openingskatern. Door een vergissing van de drukker moeten in de juli-editie alle pagina’s na pagina 20 uit het hart van de krant worden genomen. Als dit katern achter het openingskatern wordt gelegd, loopt de nummering en de teksten door zoals gebruikelijk.

Wij bieden lezers onze excuses aan voor dit ongemak. De drukker zal zo snel mogelijk een exemplaar met de juiste nummering aan onze abonnees leveren.

> Lees hier onze digitale editie

Reageer op dit artikel