nieuws

Start bouw 48 woningen in Dordrecht

Geen categorie

In Dordrecht is op 14 juli 2016 het startschot gegeven voor de bouw van 48 eengezinswoningen in deelplan De Wende in de nieuwe woonwijk Wilgenwende.

Het betreft 18 koop- en 30 vrijesectorhuurwoningen. Opdrachtgever is de ontwikkelingscombinatie Wilgenwende CV, een samenwerkingsverband van Amvest en AM. De bouw is in handen van Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp. Naar verwachting worden de eerste woningen in het voorjaar van 2017 opgeleverd.

De woningen in moderne jarendertigstijl hebben een woonoppervlakte variërend van 110 tot 140 m2. De verkoop is succesvol verlopen. Alle 18 koopwoningen waren voor de start van de bouw verkocht. De huurwoningen zijn gekocht door Amvest Investment Management ten behoeve van een van zijn klanten. De start van de verhuur zal in het najaar van 2016 plaatsvinden. Met de realisatie van dit deelplan is bijna een derde van de wijk gereed. Naar verwachting komen AM en Amvest in het najaar met nieuwe koopwoningen op de markt. 

Reageer op dit artikel