nieuws

Redevco koopt retailpark Arlon van 60 miljoen

Geen categorie

Redevco heeft het 33.605 m2 grote Hydrion retailpark in Arlon ter waarde van zo’n 60 miljoen euro gekocht tegen een yield net onder de 6 procent. Verkoper is TH Real Estate.

Dat schrijft Redevco in een persbericht. Hydrion is op twee na grootste retailpark van België met 900 parkeerplaatsen. Het perifere winkelcentrum in de Belgische Ardennen nabij Luxemburg is opgeleverd in 2004. Met 42 retailers zoals Carrefour Market, Krëfel, Leen Baker, Sportsworld en C&A is de bezettingsgraad 95 procent.

De institutionele vastgoedbelegger is van plan het retailpark te verduurzamen. Redevco heeft nu een kwart van zijn (winkel)vastgoedportefeuille van 6,8 miljard euro belegd in België. DLA adviseerde Redevco bij deze aankoop. CBRE en Linklaters begeleidde het verkoopproces namens TH Real Estate.

Reageer op dit artikel