nieuws

Nieuwe ontwikkeldochter voor BurgtBouw

Geen categorie

Bouwbedrijf BurgtBouw uit Deurne en SmartProperty Projectontwikkeling hebben projectontwikkelaar BurgtBouw Zuid Bouw & Projectontwikkeling opgericht.

Het nieuwe bedrijf heeft op 1 juli een kantoor geopend aan Markt 14 in Maastricht. Initiatiefnemer BurgtBouw heeft de nieuwe vastgoedorganisatie opgericht om de groeiende activiteiten in vastgoedontwikkeling, projectmanagement en vastgoedbeleggingen in een nieuwe entiteit onder te brengen. Het bedrijf zal vastgoedprojecten op eigen risico ontwikkelen, maar projecten ook in samenwerking met of in opdracht van derden aannemen.

Directeur van de nieuwe vastgoedorganisatie is Ruud Potten. Met ruim 25 jaar ervaring werkte hij bij vastgoedbedrijven als Stienstra en Bouwfonds Vastgoed. Hij heeft enkele jaren geleden SmartProperty opgericht, dat als kernactiviteit projectontwikkeling en woningmakelaardij heeft. Vooralsnog bestaat het bedrijf naast Potten uit twee andere werknemers.

 

Reageer op dit artikel