nieuws

Nieuwe medewerkers Colliers International

Geen categorie

Martijn Verhaaf is op 1 juli gestart als director Capital Markets bij Colliers International in Amsterdam.

Verhaaf startte zijn carrière in het commercieel vastgoed bij DTZ als technical manager Retail & International Clients. Daarna werkte hij vijf jaar als commercieel vastgoedmanager bij JSR Vastgoedmanagement om in 2008 de overstap te maken naar Valad Netherlands in de functie van asset manager. Vervolgens trad hij in dienst bij Internos Real Investors waar hij als senior asset manager verantwoordelijk was voor het Asset Management team binnen twee mandaten. De laatste jaren was hij als senior manager Vastgoed bij FGH Bank verantwoordelijk voor de behandeling van bijzonder beheer accounts / vastgoedportefeuilles met objecten in Nederland en Duitsland.

Bij Colliers International zal Verhaaf zich richten op de kantorenmarkt.

Verder zijn in juni Erik Tillemans als senior consultant Asset Management Services en Tijmen in ’t Veld als junior consultant Logistics / Analyst op de afdeling Capital Markets gestart. Beiden hebben de interne overstap gemaakt van Real Estate Management Services naar Capital Markets.

Reageer op dit artikel