nieuws

Nieuwe bedrijfshal Donghua in Alkmaar

Geen categorie

Donghua International, een dochteronderneming van de Hangzhou Donghua Chain Group, gaat nieuwbouw plegen. Het betreft een ontwikkeling van VOF Etalage Projectontwikkeling.

Hercuton heeft opdracht gekregen de nieuwe bedrijfshal met kantoor volledig turn-key te realiseren op bedrijvenpark De Etalage in Alkmaar. Het is het eerste bedrijfspand dat op dit nieuwe bedrijvenpark gebouwd wordt. Het bevindt zich direct aan de A9 en pal tegenover het stadion van AZ. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 7.575 m2, is voorzien van vijf docks en een grote entresol. Het ruime, lichte kantoor behelst 1.220 m2. Op het buitterrein van 4.200 m2 zijn onder meer 80 parkeerplaatsen voorzien. De nieuwbouw wordt conceptmatig gerealiseerd in prefab beton. In september/oktober wordt gestart met de bouw. In de zomer van 2017 moeten de werkzaamheden gereed zijn.

Hangzhou Donghua Chain Group heeft wereldwijd meer dan 3.600 medewerkers in dienst. Met een jaarlijkse productie van meer dan 50.000 ton afgewerkte industriële kettingen is het bedrijf een van de grootste fabrikanten van industriële kettingen ter wereld. Inmiddels ontwerpt, ontwikkelt en produceert het bedrijf al meer dan 20 jaar in Europa.

De bedrijfshal is een ontwikkeling van de combinatie Delta Onroerend Goed uit Velsen-Noord en Hoorne Vastgoed uit Uitgeest.

Reageer op dit artikel