nieuws

Nieuw RealNext platform live

Geen categorie

Vanaf vrijdag 1 juli kunnen vastgoedadviseurs gebruik maken van het nieuwe zoekplatform van Stichting RealNext. Het nieuwe platform is de afgelopen maanden gebouwd op basis van de wensen van de deelnemende bedrijfsmakelaars.

Het nieuwe platform biedt volgens Monique Blank, directeur van Stichting Realnext, meer gebruiksgemak en zal de online vindbaarheid van de deelnemende vastgoedadviseurs verder vergroten. Alle historische data worden bovendien veilig opgeslagen. 

Een van de vernieuwingen is onder andere dat makelaars via het nieuwe platform niet alleen kunnen kijken welke organisaties er naar objecten hebben gekeken, maar ook precies kunnen zien naar welke aspecten ze hebben gekeken. Deze informatie is ook automatisch via de e-mail te ontvangen.

‘Nu de nieuwe zoekmachine er staat, zullen we de komende tijd gebruiken om vanuit RealNext de samenwerking hechter te maken. Binnen Realnext willen we met elkaar meer dan ooit kennis en ideeën uitwisselen. Met die input kunnen we het platform verder voeden en door ontwikkelen’, aldus Monique Blank.

 

 

Reageer op dit artikel