nieuws

JLL breidt kantoor Zuid-Nederland uit

Geen categorie

Onlangs is Robert van der Sommen gestart als Advisor Agency Offices binnen JLL Eindhoven.

Hij heeft ruim tien jaar ervaring als vastgoedadviseur bij onder andere DTZ Zadelhoff. Binnen het Agency Offices team is van der Sommen verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van huurtrajecten op de kantorenmarkt in Zuid-Nederland.

Daarnaast zal Pieter van Santvoort per 1 juli de rol van Advisor Industrial & Logistics Agency gaan vervullen. Van Santvoort was hiervoor zes jaar werkzaam bij Van de Water Groep als vastgoedadviseur bedrijfshuisvesting. Hij vervangt hiermee senior vastgoedadviseur Koen der Kinderen die zal overstappen van het Industrial & Logistics team naar het Agency Offices team binnen JLL Eindhoven.

Reageer op dit artikel