nieuws

Jessie Wagenaar: ‘Het was een harde strijd’

Geen categorie

Directeur Verkoop & Gebiedsmarketing Jessie Wagenaar van BPD zou het geen schande hebben gevonden om te verliezen van haar mede-finalisten in de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Wagenaar werd op donderdag 9 juni 2016 door een vierkoppige vakjury aangewezen als winnaar van de prestigieuze Young Talent Award 2016. Haar tegenstrevers waren property manager Rebecca Haasdijk van Verwey Vastgoed en consultant tenant representation Roel de Both van Cushman & Wakefield.

‘Ik vond met name Rebecca heel scherp in haar analyses. Tot het laatste moment heb ik scherp moeten blijven’, zegt Wagenaar in een kort video-interview (1:53). In aanloop naar haar verkiezing tot Young Talent van het jaar heeft Wagenaar twee debatten gevoerd en vier blogs geschreven.

Reageer op dit artikel