nieuws

Huikeshoven en Bolk in AM-directie

Geen categorie

Ronald Huikeshoven MRE MRICS en Gerhard Bolk MRICS vormen sinds 1 juli de centrale directie van AM. Ronald Huikeshoven zal daarbij fungeren als voorzitter.

Huikeshoven en Bolk in AM-directie

Dat meldt de gebieds- en vastgoedontwikkelaar op zijn website. Huikeshoven (53) is sinds 2007 directeur AM Noordwest. Hij is onder andere ook bestuurslid van ULI Nederland, bestuurslid van stichting Hoogbouw en lid algemeen bestuur van Forum voor Stedelijke Vernieuwing. Bolk (50) is sinds 2012 directeur commercie van AM. Hij is vanaf 1992 werkzaam bij Amstelland Vastgoed en later AM, aanvankelijk als marktonderzoeker en vervolgens als ontwikkelingsmanager in de regio Zuidwest.

Deze benoemingen komen voort uit de benoeming van de voormalige directievoorzitter van AM, Roel Vollebregt MRICS, in februari tot directievoorzitter van BAM Bouw en Vastgoed. Daarnaast is Mario Broos MRICS, tot heden directeur AM, eerder benoemd tot eindverantwoordelijke voor alle woonactiviteitenwonen binnen BAM Bouw en Vastgoed. In hun nieuwe rol zullen Huikeshoven en Bolk nauw samenwerken met Raymon van Miltenburg, directeur AM Real Estate Development.

Reageer op dit artikel