nieuws

Hudson’s Bay benoemt management Nederland

Geen categorie

Hudson’s Bay Company (HBC) heeft vier managers benoemd voor de uitbreiding van HBC Europa in Nederland.

Hudson’s Bay benoemt management Nederland

Jacco van der Steen wordt director marketing en inkoop bij Hudson’s Bay in Nederland. Daarnaast zal hij leiding geven aan het team. Van der Steen is jarenlang werkzaam geweest bij warenhuis De Bijenkorf. In zijn functie is hij ook verantwoordelijk voor het Belgische zusterbedrijf Galeria Inno. Edwin Boer wordt director winkeloperatie. Hij werkte meer dan tien jaar bij De Bijenkorf en daarna bij HEMA. Kirsten Nijmeijer wordt director human resources in Nederland. Ze werkte vele jaren als HR-manager voor MEXX Europa en voor modebedrijven als PVH Europe (Calvin Klein en Tommy Hilfiger) en WE Fashion in Utrecht.

Elly Zwinnen is regional sales manager van Galeria Inno. Zij wordt verantwoordelijk voor het projectmanagement voor Hudson’s Bay in Nederland.

Het Nederlandse team rapporteert aan Olivier van den Bossche, head of HBC’s European department store business. 

Reageer op dit artikel