nieuws

Galeria Kaufhof wordt hoofdkantoor HBC Europe

Geen categorie

Het hoofdkantoor van Galeria Kaufhof in het centrum van Keulen wordt gemoderniseerd en gaat daarna dienen als hoofdkantoor van Hudson’s Bay Company Europe.

Hudson’s Bay Company (HBC) is sinds oktober 2015 eigenaar van Galeria Kaufhof, het grootste warenhuis van Duitsland. HBC heeft een huurovereenkomst voor ruim twaalf jaar gesloten met de eigenaar van het pand, WealthCap. De verhuurder draagt voor tweederde mee aan de kosten van modernisering. De renovatie van het pand van 38.000 m2 aan de Leonhard Tietzstraat vergt achttien maanden. Er komt plek voor 2.000 medewerkers.

HBC opereert nu in België en Duitsland, en zijn warenhuizen zullen geïntroduceerd worden in Nederland in 2017 en in Luxemburg in 2018. HBC’s topwinkel Saks OFF 5th wordt in Duitsland en Nederland in 2017 geïntroduceerd. (PvH)

Reageer op dit artikel