nieuws

CoreNet Global richt vizier op wereldproblemen

Geen categorie

Geopolitieke vraagstukken, economie en milieu zijn de belangrijkste factoren die de gebruikersmarkten bepalen en de productiviteit en efficiency van grote ondernemingen. Het EMEA-jaarcongres van de wereldwijde vastgoedorganisatie CoreNet Global – van 14 tot en met 16 september in het Amsterdamse Hotel Okura – staat daarom in het teken van ‘The Bigger Picture’.

CoreNet Global richt vizier op wereldproblemen

Dat meldt de wereldwijde netwerkorganisatie van vastgoedprofessionals. Centraal tijdens de seminars, lezingen en netwerkbijeenkomsten staat de vraag hoe vastgoedmanagers van ondernemingen aquaat kunnen inspelen op al deze wereldvraagstukk en de toenemende concurrentiedruk.

De organisatie van het driedaagse evenement  verwacht meer dan 500 bezoekers. Het congres wordt geopend door Mujtaba Rahman van de Eurasia Group, die zijn visie zal geven op de actuele politieke en economische ontwikkelingen in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

In het programma is ook een bezoek opgenomen aan The Edge, het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. The Edge, eigendom van de Duitse vastgoedbelegger Deka, is ontwikkeld door OVG naar een ontwerp van PLP Architecture. CoreNet Global verleende het gebouw vorig jaar een H. Bruce Russell Global Innovator’s Award.

Reageer op dit artikel