nieuws

Capelle maakt pretpark van kantorenpark

Geen categorie

De gemeente Capelle aan den IJssel gaat de leegstand op het Rivium Businesspark aanpakken. Met de lancering van Rivium World wil de gemeente het voor werknemers op dit park zo aangenaam mogelijk maken om er te verblijven.

Argumenten als gunstige ligging, goede bereikbaarheid, hoogwaardig openbaar vervoer et cetera lijken niet meer voldoende. Daarom is Rivium World gelanceerd, een concept waarbij tal van diensten en activiteiten worden aangeboden aan de werknemers. Op dit moment wordt geëxperimenteerd met een carwash, een pakketservice, stoelmassage, fietswerkplekken en indoor golf. Wat er in Rivium World aan mogelijkheden is, bepaalt de markt. De gemeente inspireert bedrijven door een aantal diensten aan te bieden. Daarnaast krijgen bedrijven een podium om zichzelf te presenteren en worden ze uitgedaagd om zelf met ideeën te komen. ‘Rivium World is nooit af’, zegt wethouder economie Eric Faassen.

 

Reageer op dit artikel