nieuws

Bestemmingsplan Leidsenhage onherroepelijk

Geen categorie

De Raad van State heeft op 13 juli 2016 uitspraak gedaan in het beroep tegen het bestemmingsplan Leidsenhage. Van de zeven partijen die bij de Raad van State in beroep zijn gegaan, was er uiteindelijk één beroep over. Dit beroep is door Raad van State afgewezen.

Bestemmingsplan Leidsenhage onherroepelijk

Het bestemmingsplan is op verschillende punten aangepast, waarbij is gekozen voor meer kwaliteit. Zo heeft Unibail-Rodamco (vrijwel volledig eigenaar van Leidsenhage en initiatiefnemer van de herontwikkeling) gekozen voor een ondergrondse parkeergarage. Dat betekent voor omwonenden minder verkeer voor de deur en een fijner uitzicht. Al deze inspanningen tesamen hebben ervoor gezorgd dat het grootste deel van de beroepen niet langer noodzakelijk was. Unibail-Rodamco is al begonnen met de vernieuwing van het winkelcentrum.

 

Reageer op dit artikel