nieuws

Bernd Stahli directeur van NSI

Geen categorie

NSI roept op 14 juli een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeen voor de benoeming van Bernd Stahli tot algemeen directeur voor een periode van vier jaar, ingaande op 1 september 2016.

Bernd Stahli directeur van NSI

Stahli (45) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kapitaal- en investeringsmarkt in de vastgoedsector. Hij heeft verschillende posities bekleed bij (internationale) financiële instellingen, het meest recent bij zakenbank Kempen & Co waar hij sinds 2013 managing director Securities – European Real Estate was. Voorheen werkte hij onder meer als head of European Property Securities Research bij Bank of America Merrill Lynch in Londen.

Johan Buijs treedt per 31 augustus 2016 terug als algemeen directeur. Tot 31 december 2016 blijft hij als adviseur aan NSI verbonden.  

Reageer op dit artikel