nieuws

BAM verkoopt Heilijgers aan management

Geen categorie

Koninklijke BAM Groep is van plan bouw- en vastgoeddochter Heilijgers te verkopen aan het management. De onderneming telt ruim honderd medewerkers en realiseerde in 2015 – bij een omzet van 40 miljoen euro – een winst vóór belastingen van 1 miljoen euro.

BAM verkoopt Heilijgers aan management

De aandelen komen in handen van huidige directievoorzitter Rob Jansen en directeur projectontwikkeling Arjan van Asselt. Beiden zijn al jaren werkzaam in de vastgoedbranche. De overname is mede mogelijk door Rabobank Amersfoort Eemland. 

Heilijgers kent een geschiedenis van meer dan honderd jaar en maakt sinds 1998 deel uit van BAM. De onderneming heeft Midden-Nederland als belangrijkste werkgebied met als voornaamste activiteiten projectontwikkeling, bouw, renovatie, onderhoud en vastgoedbeheer.

Reageer op dit artikel