nieuws

Age Vermeer wint Vastgoedmarkt Apple Watch

Geen categorie

Directeur Age Vermeer van bouwer Dura Vermeer is de winnaar van de Apple Watch die Vastgoedmarkt had uitgeloofd aan de Provada-bezoeker die het juiste volume van de Markthal in Rotterdam zou raden.

Age Vermeer wint Vastgoedmarkt Apple Watch

Vermeer noemde een getal van 425.500 m3 als schatting van de inhoud van de Markthal. De werkelijke inhoud, zoals berekend door ingenieursbureau Royal Haskoning, bedraagt 430.335 m3. Met zijn schatting was Vermeer de deelnemer die het dichtst bij het werkelijke volume kwam.

De uitreiking van de Apple Watch vond plaats in afwezigheid van de winnaar in de stand van Dura Vermeer. Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum feliciteerde de winnaar telefonisch. Alle deelnemers aan de prijsvraag ontvangen een gratis samenvatting van het onlangs gelanceerde Vastgoedmarkt Trendrapport over de vastgoedmarkt in Rotterdam.

> Bekijk hier de officiële overhandigingsvideo.

Reageer op dit artikel